Uw specialist in spuitgieten
  • 020 - 45 20 452
  • info@metron.nl
  • Taal:
    • Nederlands
    • English
header-outsourcing

Outsourcing

Door een uitgebreid netwerk van gereedschapmakers in China zijn wij in staat snel en goedkoop matrijzen op maat te realiseren. De prijs/kwaliteit verhouding in China is een van de beste ter wereld, het arbeidsloon is laag en daardoor kan snel een aanzienlijke kostenbesparing worden behaald. De matrijzen worden ingevlogen en staan binnen zes tot zeven weken na ontvangst van uw opdracht op de machine.

De permanente aanwezigheid van Nederlands en Chinees sprekende werktuigbouwkundigen is een belangrijke voorwaarde voor de communicatie over technische onderwerpen. Hun aanwezigheid is ook een belangrijk pluspunt m.b.t. levertijd en kwaliteitsbewaking.

E-mail is een onmisbaar onderdeel in het communicatieproces. Deze snelle en betrouwbare manier om bijvoorbeeld tekenwerk te versturen zorgt voor een vlotte doorloopsnelheid van een project. Vanuit Metron wordt op locatie op structurele wijze opvolging gegeven aan lopende zaken en worden voortgang en kwaliteit continu bewaakt.

De kunststof matrijzen worden na voltooiing uitgebreid getest. De proefspuitingen (first out of tool) zijn al binnen enkele dagen ter beoordeling bij ons in huis. Na goedkeuring van de producten worden de matrijzen inclusief kwaliteitsrapporten en toebehoren naar Nederland gevlogen, waar ze op onze machines in productie worden genomen. Binnen zes tot zeven weken na ontvangst van uw opdracht staat een perfect op maat gemaakte matrijs op de machine.