Uw specialist in spuitgieten
  • 020 - 45 20 452
  • info@metron.nl
  • Taal:
    • Nederlands
    • English
featured-image

Over ons

Metron B.V. is in 1946 opgericht als Metron Fabriek van Technische Noviteiten. In de loop der jaren is het familiebedrijf Metron uitgegroeid tot een modern allround bedrijf met een afdeling voor het spuitgieten van op maat gemaakte kunststof producten, een complete gereedschapmakerij voor het vervaardigen van stempels en matrijzen, een lasafdeling en een internationale handelsafdeling. Als een van de weinige in Nederland die zich bezighouden met spuitgieten beschikt Metron over een 650 tons spuitgietmachine, waarmee het productgewicht kan oplopen tot 6 kg. Doordat wij grote, geavanceerde kunststof matrijzen in China laten maken, kunnen we tegen zeer scherpe tarieven unieke spuitgietproducten leveren, vervaardigd uit één stuk.

Spuitgieten en andere activiteiten

Metron is specialist in het spuitgieten en vervaardigen van allerlei soorten kunststof artikelen, al dan niet in combinatie met metaaldelen, uiteenlopend van hoogwaardige technische producten tot massaproductie. Bij ons bent u aan het goede adres voor matrijs spuitgieten, hoofdzakelijk ten behoeve van de eigen spuitgiet kunststof producten, stansstempels en gereedschappen voor montagedoeleinden. Tevens vervaardigen wij metalen producten d.m.v. buigen, stansen, lassen, frezen, enz. Deze producten worden van stafmateriaal tot eindproduct verwerkt.

Klantenkring

Onder onze klanten bevinden zich toonaangevende bedrijven uit de display industrie, zonweringindustrie, lichtindustrie, automotive, meubelindustrie, machinebouw-industrie, elektronicasector, speelgoedsector en de bouwsector. Onze producten worden geleverd in de Benelux, Duitsland, Engeland en Zwitserland. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, waar flexibiliteit, vakkundigheid en discretie bovenaan staan. Mede door een intensief samenwerkingsverband met Van Smirren Mould Design B.V., kantoorhoudend bij Metron, zijn wij in staat om een product vanaf de ontwikkelingsfase tot aan een volledig reproduceerbaar eindproduct te begeleiden.