Uw specialist in spuitgieten
  • 020 - 45 20 452
  • info@metron.nl
  • Taal:
    • Nederlands
    • English

Spuitgietproducten van Metron

U wilt kunststof spuitgietproducten laten vervaardigen? Dan bent u bij Metron in Amsterdam aan het juiste adres. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in het spuitgieten zelf. Ons vakmanschap ligt ook op het gebied van matrijzenvervaardiging.

Of het nu kunststof spuitgietproducten of matrijzen zijn, die u door ons laat vervaardigen; Metron garandeert kwaliteit, een razendsnelle productie en een bescheiden prijs.

Allround spuitgietwerk specialist

Als spuitgietwerk specialist kan Metron de productontwikkeling van spuitgietproducten van begin tot eind begeleiden. Zo werken wij nauw samen met een gerenommeerd ontwerpbureau, dat ons helpt bij de start aan de tekentafel.

Vervolgens vervaardigen onze vaklieden zelf de matrijzen. Voor een gunstige prijs kunnen wij dat werk eventueel uitbesteden aan matrijzenmakers in China. De matrijs wordt vanzelfsprekend uitvoerig getest en voldoet bij ingebruikname aan de strenge eisen van onze spuitgietwerk specialist.

Chinese partners

Metron vervaardigt niet alle spuitgietproducten met eigen matrijzen. In sommige gevallen kiest de spuitwerk specialist ervoor om de vervaardiging van matrijzen uit te besteden aan onze partners in China. Dat verlaagt uw kosten aanzienlijk. U kunt geheel vrijblijvend de kosten voor uw productie eens door ons laten berekenen. Neem daarvoor gerust eens contact op.