Gereedschapmakerij van Metron

De gereedschapmakerij van Metron bevindt zich op de productielocatie in Amsterdam. Hier worden spuitgietmatrijzen en stempels onderhouden en vervaardigd. Door dit werk in eigen huis te doen, kunnen wij de kwaliteit garanderen, is snelle levering mogelijk en profiteert u van een gunstige prijs. Onze ervaren vakmensen beheersen technieken als slijpen, CNC-frezen (3D-frezen), draaien en vonkeroderen tot in de puntjes.

Wilt u graag meer weten over onze eigen gereedschapmakerij? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan.

Klanten aan het woord

Als klant zijn wij: Trots om met jullie samen te werken! - Wij vinden jullie Tolerant  naar klanten en naar personeel - Tevreden (zeer) over de kwaliteit en ontwikkeling van onze nieuwe producten.

Matrijzenmakerij met uitgebreid machinepark

De gereedschapmakerij beschikt over een uitgebreid machinepark waardoor wij vrijwel alle vormen en uitvoeringen van spuitgietmatrijzen en stempels kunnen fabriceren. Of het nu gaat om een matrijs met een hotrunner-systeem of schuiven, een matrijs die hoogglans gepolijst moet worden of met een textuur of gravure, wij verzorgen het allemaal.

Onze gereedschapmakerij beschikt over:

  • Haas VF1 CNC Freesbank
  • Haas VF2 CNC Freesbank
  • Haas VF2 CNC Freesbank + industriĆ«le afzuiginstallatie (speciaal voor elektrodes)
  • ARD M50CA
  • Zinkvonkmachine
  • Slijpbanken
  • Draaibank
  • Kolomboormachines
  • Zaagbank
Lees meer

CNC frezen en zinkvonken

Door middel van onze CNC freesmachines en zinkvonkmachines maken wij uw matrijs of stempel tot in het kleinste detail perfect. Met onze geavanceerde machines en bijbehorende software zetten wij uw plannen voor productontwikkeling om naar een tastbaar product. Zonder deze machines is de realisatie van een spuitgietmatrijs onmogelijk.

Lees meer

Spuitgietmatrijzen uit China

De productie van grote en geavanceerde matrijzen besteden we uit in China. Hiermee besparen wij, en dus u als klant, op de investering van een spuitgiet matrijs, zonder af te doen aan de kwaliteit. De outsourcing van de kunststof spuitgietmatrijzen gebeurt namelijk onder onze eigen supervisie, zodat de kwaliteit gewaarborgd is en de lijntjes kort zijn. 

Lees meer

Vraag het onze experts

Meer weten over onze gereedschapmakerij en welke mogelijkheden u dit oplevert? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.


Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact