Gereedschapmakerij van Metron

De gereedschapmakerij van Metron bevindt zich op de productielocatie in Amsterdam. Hier worden spuitgietmatrijzen en stempels onderhouden en vervaardigd. Door dit werk in eigen huis te doen, kunnen wij de kwaliteit garanderen, is snelle levering mogelijk en profiteert u van een gunstige prijs. Onze ervaren vakmensen beheersen technieken als slijpen, CNC-frezen (3D-frezen), draaien en vonkeroderen tot in de puntjes.

Wilt u graag meer weten over onze eigen gereedschapmakerij? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan.

Klanten aan het woord

Het was een hele geruststelling dat de productie van de matrijs in China zo snel mogelijk was. Ruim voor onze deadline kon het spuitgieten beginnen.

Eigen matrijzenmakerij

Een spuitgietmatrijs maken voor kunststof producten is arbeidsintensief en moet geschieden met uiterste precisie. 

Hiervoor zijn geavanceerde machines alsmede goede en ervaren vakmensen nodig. Onze eigen matrijzenmakerij in Amsterdam heeft zowel de juiste kennis en machines in huis om ontwerpen te vertalen naar hoogwaardige matrijzen. 

Zo profiteert u altijd van kwalitatief goede matrijzen waarmee kunststof producten probleemloos worden geproduceerd.

Lees meer

CNC frezen en zinkvonken

Door middel van onze CNC freesmachines en zinkvonkmachines maken wij uw matrijs of stempel tot in het kleinste detail perfect. Met onze geavanceerde machines en bijbehorende software zetten wij uw plannen voor productontwikkeling om naar een tastbaar product. Zonder deze machines is de realisatie van een spuitgietmatrijs onmogelijk.

Lees meer

Spuitgietmatrijzen uit China

De productie van grote en geavanceerde matrijzen besteden we uit in China. Hiermee besparen wij, en dus u als klant, op de investering van een spuitgiet matrijs, zonder af te doen aan de kwaliteit. De outsourcing van de kunststof spuitgietmatrijzen gebeurt namelijk onder onze eigen supervisie, zodat de kwaliteit gewaarborgd is en de lijntjes kort zijn. 

Lees meer

Vraag het onze experts

Meer weten over onze gereedschapmakerij en welke mogelijkheden u dit oplevert? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op.


Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact