Over Metron – hét spuitgietbedrijf in Amsterdam

Metron is opgericht in het jaar 1946 als Fabriek van Technische Noviteiten en de kernactiviteiten bestonden voornamelijk uit metaalbewerking, in de loop der jaren is Metron uitgegroeid tot een veelzijdig spuitgietbedrijf met de benodigde know-how. 

Metron heeft meer dan tweehonderd unieke en trouwe klanten die we 365 dagen in het jaar bedienen en voorzien van mooie kunststof producten met alle aanverwante werkzaamheden die daar bij horen. 

Door een succesvolle aanpak hebben we de laatste jaren een enorme groei het succes van het spuitgieten beschikt Metronover een eigen gereedschapsmakerij met moderne machines voor het vervaardigen en onderhouden van stempels en matrijzen, een lasserij en een internationale handelsafdeling.

Klanten aan het woord

Dit zijn doeners in hart en nieren. Ze denken mee en snappen de ambities van mij als klant. Meedenken in oplossingen en vooral dat laatste is waarom ik het een van mijn fijnste samenwerkingen ooit vind met een extern bedrijf, ze rennen met je mee en dat zie je maar zelden. Het gaat om resultaat en kwaliteit in een kosten efficient traject, ze hebben me nog nooit teleurgesteld en dat komt zelden voor.

Specialist in spuitgieten & CNC frezen

Wij zijn specialist in het spuitgieten en vervaardigen van allerlei soorten kunststof artikelen. Dit doen wij voor grote toonaangevende multinationals, maar ook voor kleine lokale ondernemers. Onder onze klanten bevinden zich onder andere bedrijven uit de display industrie, zonweringindustrie, automotive, meubelindustrie, speelgoedsector en bouwsector.

Als jong en dynamisch bedrijf staan flexibiliteit, vakkundigheid en discretie bovenaan. Mede door goede samenwerkingen en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om een product vanaf de ontwikkelingsfase tot aan een volledig reproduceerbaar eindproduct te begeleiden.


Moderne Gereedschapmakerij & matrijzenmakerij

Als een van de weinige gespecialiseerde spuitgietbedrijven in Nederland beschikt Metron over een 650 tons spuitgietmachine. Hiermee kan het productgewicht oplopen tot 6 kg. En doordat wij grote, geavanceerde matrijzen in China laten maken, leveren wij unieke matrijzen tegen een zeer scherpe prijs.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over ons spuitgietbedrijf in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op of lees meer over onze diensten op het gebied van spuitgieten, CNC frezen en productontwikkeling van kunststof producten.


Hoe wij te werk gaan in 3 stappen

Metron zet uw schets of ontwerp om in een prachtig kunststof product. Wij geven advies hoe de matrijs voor het spuitgieten het beste geconstrueerd kan worden. Snelle productie met stipte levertijden tegen een scherpe prijs! 

Lees meer

Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact