Over Metron – hét spuitgietbedrijf in Amsterdam

Metron B.V. is in 1946 opgericht als Metron Fabriek van Technische Noviteiten. In de loop der jaren is het familiebedrijf Metron uitgegroeid tot een gespecialiseerd spuitgietbedrijf en hebben we ons volledig toegelegd op het spuitgieten van kunststof producten en CNC frezen. Door het succes van het spuitgieten beschikt Metron inmiddels over een eigen gereedschapmakerij met moderne machines voor het vervaardigen en onderhouden van stempels en matrijzen, een lasserij en een internationale handelsafdeling.

Klanten aan het woord

Metron, is een bedrijf waar wij al vele jaren betrouwbaar en prettig zaken mee doen. Zij zijn altijd bereid om meedenken zoveel in de engineering, maar ook hoe we samen een klus/pitch binnen kunnen halen. Ook de individuele contanten met de mensen gaat op een informele professionele doch zakelijke prettige manier

Specialist in spuitgieten & CNC frezen

Wij zijn specialist in het spuitgieten en vervaardigen van allerlei soorten kunststof artikelen. Dit doen wij voor grote toonaangevende multinationals, maar ook voor kleine lokale ondernemers. Onder onze klanten bevinden zich onder andere bedrijven uit de display industrie, zonweringindustrie, automotive, meubelindustrie, speelgoedsector en bouwsector.

Als jong en dynamisch bedrijf staan flexibiliteit, vakkundigheid en discretie bovenaan. Mede door goede samenwerkingen en een uitgebreid machinepark zijn wij in staat om een product vanaf de ontwikkelingsfase tot aan een volledig reproduceerbaar eindproduct te begeleiden.


Moderne Gereedschapmakerij & matrijzenmakerij

Als een van de weinige gespecialiseerde spuitgietbedrijven in Nederland beschikt Metron over een 650 tons spuitgietmachine. Hiermee kan het productgewicht oplopen tot 6 kg. En doordat wij grote, geavanceerde matrijzen in China laten maken, leveren wij unieke matrijzen tegen een zeer scherpe prijs.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over ons spuitgietbedrijf in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op of lees meer over onze diensten op het gebied van spuitgieten, CNC frezen en productontwikkeling van kunststof producten.


Hoe wij te werk gaan in 3 stappen

Metron zet uw schets of ontwerp om in een prachtig kunststof product. Wij geven advies hoe de matrijs voor het spuitgieten het beste geconstrueerd kan worden. Snelle productie met stipte levertijden tegen een scherpe prijs! 

Lees meer

Machinepark

Metron beschikt over 15 geavanceerde spuitgietmachines, waaraan geavanceerde apparatuur is gekoppeld, zoals robots, inkleurapparaten, hoppervullers, separators, rollerbanen en een centraal droogsysteem. De productie is vrijwel volledig geautomatiseerd. Dat betekent: snelle doorlooptijd, constante kwaliteit en een gunstige prijs.

Lees meer

Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact