Desinfectie pilaar COVID-19

COVID-19 grijpt om zich heen in de wereld. In steeds meer landen worden maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus te minimaliseren. Dit heeft de mensen bij Ball-On doen besluiten een variant te ontwikkelen van hun Ball On pilaar: De 'Desinfectie Pilaar'. 

De pilaar kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het is dus mogelijk om mensen, voordat ze het bedrijf binnen stappen, de mogelijkheid te bieden hun handen te desinfecteren. Dit laatste is belangrijk bij het voorkomen van verdere verspreiding van het COVID-19 virus. 

Bedrijven kunnen met deze zuil zowel hun logo als bedrijfskleuren laten zien, evenals de hygiëne binnen hun bedrijf waarborgen. Ook is het mogelijk om het logo te vervangen door bijvoorbeeld een tekst met 'was uw handen hier'. Kijk voor meer informatie op: www.ball-on.com

Klanten aan het woord

Ik ben onder de indruk van de resultaten die de heren geleverd hebben. Een strakke vormgeving, korte levertijden en een solide organisatie waar ik voor 100% op kan vertrouwen. Samenwerken met Metron is een van mijn beslissingen van 2016 die heel goed uitgepakt hebben.

Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact