Nieuw logo Metron B.V.

Sinds april 2019 zijn we overgenomen door Moulding Industries en behoort Metron tot een groep bedrijven. Om van de diverse bedrijven een eenheid te maken is besloten de bedrijfslogo's aan te passen.

Vanaf heden wordt de naam Moulding Industries, waartoe Metron hoort, veranderd in HPI Group. Metron krijgt een nieuw logo met HPI Group als toevoeging. Zo maken we duidelijk dat we als één groep werken, want: samen staan we sterker!

Tevens is de groep vanaf  nu de 'HPI Group'. Elk bedrijf blijft zijn eigen naam en identiteit houden. In het geval van Metron resulteert dat in het volgende logo, waarbij de donkerblauwe kleur die Metron zo herkenbaar maakt behouden blijft.

De producten die geproduceerd worden binnen de HPI Group vullen elkaar aan. Zo kunnen onze klanten bij één leverancier hun opdracht neerleggen. Daarbij gebruiken we de capaciteit en mogelijkheden van de hele groep en zorgen we dat de werkdruk verdeeld wordt. Dat biedt voordelen voor de klant en voor ons.


Klanten aan het woord

Ik ben onder de indruk van de resultaten die de heren geleverd hebben. Een strakke vormgeving, korte levertijden en een solide organisatie waar ik voor 100% op kan vertrouwen. Samenwerken met Metron is een van mijn beslissingen van 2016 die heel goed uitgepakt hebben.

Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact