Nieuw logo Metron B.V.

Sinds april 2019 zijn we overgenomen door Moulding Industries en behoort Metron tot een groep bedrijven. Om van de diverse bedrijven een eenheid te maken is besloten de bedrijfslogo's aan te passen.

Vanaf heden wordt de naam Moulding Industries, waartoe Metron hoort, veranderd in HPI Group. Metron krijgt een nieuw logo met HPI Group als toevoeging. Zo maken we duidelijk dat we als één groep werken, want: samen staan we sterker!

Tevens is de groep vanaf  nu de 'HPI Group'. Elk bedrijf blijft zijn eigen naam en identiteit houden. In het geval van Metron resulteert dat in het volgende logo, waarbij de donkerblauwe kleur die Metron zo herkenbaar maakt behouden blijft.

De producten die geproduceerd worden binnen de HPI Group vullen elkaar aan. Zo kunnen onze klanten bij één leverancier hun opdracht neerleggen. Daarbij gebruiken we de capaciteit en mogelijkheden van de hele groep en zorgen we dat de werkdruk verdeeld wordt. Dat biedt voordelen voor de klant en voor ons.


Klanten aan het woord

Metron is een bedrijf waar wij al vele jaren betrouwbaar en prettig zaken mee doen. Ze zijn altijd bereid om mee te denken tijdens het ontwikkelingsproces maar ook hoe we samen een klus/pitch binnen kunnen halen. Ook de individuele contacten met de mensen gaat op een informele professionele doch zakelijke prettige manier.

Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact