Machinepark van ons spuitgietbedrijf

Op onze productielocatie in Amsterdam hebben wij een uitgebreid machinepark voor het ontwikkelen van hoogwaardige kunststof producten in grote aantallen. Lees op deze pagina meer over de moderne machines in ons spuitgietbedrijf.

Moderne spuitgietmachines

Als gespecialiseerd spuitgietbedrijf beschikken wij over 18 geavanceerde spuitgietmachines. Hiermee passen wij zowel de standaard techniek van spuitgieten als de techniek van 2k spuitgieten toe. De spuitgietmachines zijn ultramodern en voorzien van geavanceerd randapparatuur. Hierdoor is de productie vrijwel volledig geautomatiseerd. Voor u betekent dit snelle productie, een constante hoogwaardige kwaliteit en een gunstige prijs.

Onze grootste spuitgietmachine is momenteel een Wittmann Battenfeld Macropower 650/8800 spuitgietmachine, met een sluitkracht van maar liefst 650 ton. Het productgewicht kan met deze machine oplopen tot 6 kilo.

Gereedschapmakerij 

Op onze productielocatie in Amsterdam hebben wij onze eigen gereedschapmakerij ingericht voor het vervaardigen en onderhouden van spuitgietmatrijzen en stempels. Zo zijn wij niet alleen in staat om met de techniek van spuitgieten uw eindproduct te produceren, maar kunnen wij u vanaf het begin van het proces begeleiden.

Onze nieuwste computergestuurde CNC freesmachines met bijbehorende software gebruiken wij voor het perfectioneren van uw stempel of matrijs. Daarbij gebruiken wij ook technieken als slijpen, draaien en vonkeroderen. Alles voor een matrijs of stempel van de beste kwaliteit.

Wilt u graag meer weten over onze moderne spuitgietmachines of de mogelijkheden van spuitgieten voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.

Klanten aan het woord

Het was een hele geruststelling dat de productie van de matrijs in China zo snel mogelijk was. Ruim voor onze deadline kon het spuitgieten beginnen.

Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact