De specialist in spuitgietmatrijzen

Een matrijs is kostbaar en van doorslaggevend belang bij het succesvol spuitgieten van een kunststof product. Als gespecialiseerd spuitgietbedrijf hebben we alle kennis om het ontwerp in eigen huis te vertalen naar een doeltreffende constructie van de matrijs. Wij vertalen uw vraag naar een spuitgietmatrijs van hoogstaande kwaliteit.

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van spuitgietmatrijzen? Vraag dan vrijblijvend advies aan.

Klanten aan het woord

Metron denkt verder dan produceren. Zij denken met je mee van idee tot en met levering. Wij zien Metron niet als leverancier maar als een partij waarmee we samenwerken. Metron houdt bijvoorbeeld voorraad aan voor ons zodat de levertijden verkorten. Dus samenwerken met hen inspireert en brengt je verder!

Wat is een spuitgietmatrijs?

Een (spuitgiet)matrijs is een gereedschap welke geschikt is om kunststof producten in serie te vervaardigen. Metron maakt matrijzen in eigen beheer of deze worden onder onze supervisie vervaardigd in China.
Gespecialiseerd in de constructie van spuitgietmatrijzen

Als spuitgietbedrijf zijn we niet alleen gespecialiseerd in spuitgieten maar vervaardigen ook matrijzen.

Wij beschikken namelijk over een eigen matrijzenmakerij waarmee we ons niet alleen beperken tot revisie of preventief onderhoud maar maken ook matrijzen. Voor de productie van uw kunststof producten maken wij dan een spuitgietmatrijs op maat. 

Ook hebben wij de mogelijkheid om matrijzen in China te laten vervaardigen door één van onze betrouwbare partners. Onder onze supervisie laten we export-kwaliteit matrijzen maken die na goedkeuring van de producten per boot of vliegtuig naar Metron worden getransporteerd.

Hierdoor zijn wij in staat om u gedurende het gehele proces te begeleiden en profiteert u van een uitstekende kwaliteit tegen een concurrerende prijs.


Spuitgiet producten

Om ervoor te zorgen dat de producten die uit de matrijs komen de gewenste kwaliteit hebben, biedt Metron een intensieve begeleiding. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat alle details van het ontwerp van de spuitgietmatrijs kloppen, zodat er een topproduct ontstaat. Voor meer informatie over het tot stand komen van uw perfecte product, ga dan direct naar onze productontwikkelingspagina.


Vraag het onze spuitgiet expert

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden voor spuitgietmatrijzen of de diensten van ons spuitgietbedrijf? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan.


Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact