Onze ultramoderne spuitgietmachines

Klanten aan het woord

Als klant zijn wij: Trots om met jullie samen te werken! - Wij vinden jullie Tolerant  naar klanten en naar personeel - Tevreden (zeer) over de kwaliteit en ontwikkeling van onze nieuwe producten.

Een volledig geautomatiseerd proces

De productie kan volledig geautomatiseerd maar soms is het ook voordeliger om een persoon aan de machine te plaatsen die in de cyclustijd diverse handelingen kan verrichten. 

Deze handelingen kunnen zijn:
  • product(en) uitnemen
  • product(en) visueel controleren
  • aanspuiting verwijderen en nawerken
  • sorteerwerk
  • verpakken in plastic zakje
  • assemblage werkzaamheden
  • het inleggen van inserts (staaldelen, messing inserts, kabels, kunststof produkten (overmoulding)

Dit betekent doorgaans een snelle doorlooptijd, constante kwaliteit en een gunstige prijs. 


Van spuitgietmachine tot topkwaliteit product

Met een spuitgietmachine kunnen wij eenvoudig, in een korte tijd grote aantallen kunststof producten produceren. Zowel volgens de techniek van het standaard spuitgieten als de techniek van 2k spuitgieten. De spuitgietmachines van Metron zijn ultramodern en zijn voorzien van geavanceerd randapparatuur zoals robots, inkleurapparaten, hoppervullers, separators, rollerbanen en een centraal droogsysteem. Hierdoor is de productie vrijwel volledig geautomatiseerd. Voor u betekent dit een snelle productie van uw kunststof producten een constante hoogwaardige kwaliteit en een gunstige prijs.

Daarnaast zetten wij onze computergestuurde freesmachines en vonkmachines in om in eigen huis matrijzen tot in het kleinste detail perfect te maken. Belangrijk, want een slecht ontworpen matrijs resulteert in imperfectie in het eindproduct. Zo begeleiden wij u bij uw opdracht tijdens het gehele traject met de grootste zorg. Maatwerk en een uitstekende kwaliteit van het eindproduct staan bij ons namelijk bovenaan.


Uitgebreid machinepark van spuitgietmachines

Bekijk onderstaand een overzicht van onze machines. Wilt u graag meer weten over onze moderne spuitgietmachines of de mogelijkheden van spuitgieten voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op, we vertellen u graag meer.

MACHINES:
1x   22 ton 2x   25 ton
2x   35 ton 2x   50 ton
1x   60 ton 1x   90 ton
1x 110 ton 1x 140 ton
1x 150 ton 1x 240 ton
1x 270 ton 3x 400 ton
1x 650 ton

Gespecialiseerd spuitgietbedrijf

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van kunststof spuitgieten en wat ons spuitgietbedrijf voor u kan betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend advies aan. Wij helpen u graag.


Metron maakte deze producten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Contact